فنی مگ
1

راهنمای جامع پیستوله برقی (خرید و استفاده)

راهنمای جامع پیستوله برقی (خرید و استفاده)
بازدید 3211

پیستوله برقی یکی از ابزارهای کاربردی در خانه و کارگاه است. این وسیله هم از قیمت ارزانی برخوردار است و هم فضای کمی را اشغال می‌کند. شک نکنید که این وسیله در مقایسه با روش‌های قدیمی یکی از بهترین وسیله‌ها برای رنگ‌آمیزی سطوح مختلف است. این دستگاه با ذخیره‌کردن مقداری هوا درون مخزن خود می‌تواند رنگ را بر روی سطوح مختلف، سریع و یک دست اسپری کند.

شما بدون اینکه در زمینه رنگ‌آمیزی تخصص داشته باشید، می‌توانید از این وسیله برای رنگ‌آمیزی استفاده کنید. پیستوله برقی به علت داشتن وزن کم به‌راحتی جا‌به‌جا می‌شود. بر خلاف غلتک و فرچه که روی سطوح خط‌وخش بر جای می‌گذارند با این دستگاه می‌توان رنگ‌آمیزی یکنواخت و صاف‌تری داشت.

اگر می‌خواهید جایی را رنگ‌آمیزی کنید، به یک پیستوله برقی نیاز دارید. به دلیل تنوع زیاد مدل‌ها در انتخاب این وسیله دچار ممکن است دچار مشکل شوید، ما در این مقاله از فنی مگ شما را با انواع پیستوله برقی و نکات مهمی که هنگام خرید آن باید توجه داشته باشید، آشنا می‌کنیم.

پیستوله برقی چیست؟

این دستگاه، یک افشانه در یک پوشش معمولاً پلاستیکی یا فلزی است که مقداری هوا درون خود ذخیره می‌کند. پیستوله‌های برقی با ذخیره هوا در مخزن خود و تبدیل آن به ذرات پودر شده و سپس ذرات رنگ، عمل می‌کنند. پیستوله‌های برقی مجهز به یک تفنگ پاشش هستند که گازهای تبدیل شده به پودر رنگ را در محیط بیرون خود، منتشر می‌کنند.

تفنگ‌های رنگ‌پاش برقی (Spray Gun) می‌توانند به‌صورت‌های مختلفی از قبیل خودکار، دستی، بادی و… تقسیم‌بندی شوند. پیستوله علاوه بر استفاده برای رنگ، قابلیت کاربرد انواع روغن‌جلا، ضدرنگ، آبرنگ و جوهر به رنگ‌های مختلف را نیز دارد. پیستوله‌های بادی برای پاشش رنگ به کمپرسور باد نیاز دارند، درصورتی‌که نوع برقی از نیروی برق برای پاشش رنگ استفاده می‌کند و نیازی به کمپرسور ندارد و این مزیت پیستوله‌های برقی است.

انواع پیستوله برقی

  • پیستوله برقی بادی: در این نوع یک تفنگ رنگ‌پاش، هوا را به‌صورت فشارقوی از پیستوله خارج می‌کند. رنگ‌پاش برقی – بادی دارای متعلقاتی همچون کمپرسور هوا، نازل و ظرف رنگ است.
  • پیستوله برقی با قابلیت HVLP: این پیستوله یک اسپری، تفنگ، موتور، HVLP کمپرسور برای تأمین هوا دارند. توربین موجود در این نوع از پیستوله باعث می‌شود، حجم بالائی از هوای گرم با فشاری بسیار پائین از تفنگ رنگ‌پاش خارج شود. از این پیستوله‌ها می‌توان برای رنگ‌کردن سطوحی همچون خودرو، مبلمان، تابلوهای نقاشی و … استفاده کرد.
  • پیستوله برقی با قابلیت LVLP: عملکرد پیستوله برقی LVLP، دقیقاً برعکس پیستوله برقی HVLP است؛ این پیستوله برای پودری شکل کردن رنگ از هوایی با حجم کمتر استفاده می‌کنند.
  • پیستوله‌های الکترواستاتیک: این نوع پیستوله‌ها اولین‌بار در کشور آمریکا تولید و استفاده شد که کار آنها ترکیب ذرات اتم است. این نوع پیستوله‌ها برای رنگ‌پاشی صنعتی دوچرخه بسیار رایج هستند.
مزایای استفاده از پیستوله برقی

مزایای استفاده از پیستوله برقی

  • جابه‌جایی راحت: این وسیله به دلیل داشتن حجم و وزن خیلی کم می‌توانید به‌راحتی جا‌به‌جا کنید. در واقع جابه‌جایی راحت یکی از مزایای آن است.
  • قیمت ارزان: پیستوله‌ برقی‌ها از قیمت ارزانی برخوردار هستند. یعنی شما با کمترین هزینه می‌توانید یک پیستوله رنگ بخرید.
  • صرف زمان کمتر: رنگ‌آمیزی با پیستوله برقی در مقایسه با قلم‌مو و غلتک از سرعت بیشتری برخوردار است. در واقع با پاشیدن یک‌دست رنگ روی سطح عملیات رنگ‌کاری به پایان می‌رسد. اما با قلم‌مو و غلتک نیاز است روی سطح را چندمرتبه رنگ‌آمیزی کنید.
  • مصرف رنگ کمتر: به‌وسیله پیستوله برقی می‌توانید با مقدار کمی رنگ سطح قابل‌قبولی را رنگ‌آمیزی کنید در نتیجه می‌توانید در مصرف رنگ صرفه‌جویی کنید.
  • رنگ‌آمیزی یکنواخت: در مقایسه با رنگ‌آمیزی با فرچه و غلتک که خط‌هایی بر روی سطح بر جای می‌گذارند، رنگ‌آمیزی با پیستوله برقی یکنواخت‌تر بوده و از کیفیت بیشتری برخوردار است.

معایب استفاده از پیستوله برقی

  • برعکس مدل بادی از این پیستوله فقط می‌توانید برای استفاده خانگی و پروژه‌های سبک و کارگاه‌های کوچک استفاده کنید.
  • پیستوله‌های برقی نسبت به پیستوله‌های بادی فشار باد کمتری دارند در واقع نمی‌توانید مدام با آنها رنگ‌آمیزی کنید.
  • برای رنگ‌آمیزی باید مدام به برق متصل باشند، در واقع مخزن بزرگی برای ذخیره هوا ندارند و با قطع‌شدن برق‌کار شما تعطیل می‌شود.
  • برای رنگ‌آمیزی حرفه‌ای مانند رنگ‌کردن بدنه خودرو نمی‌توانید از پیستوله برقی استفاده کنید.

کاربرد پیستوله برقی

اصلی‌ترین کاربرد آن در عملیات رنگ‌آمیزی سطوح مختلف خارجی است. این وسیله اصولاً در رنگ‌کاری‌ها استفاده می‌شود. به این خاطر که حجم زیادی از رنگ به صورت اسپری از طریق نازل پاشش به بیرون پرتاب می شود .هنگام کار با پیستوله برقی رنگ به صورت اسپری از طریق نازل پاشش به بیرون پرتاب می شود . صنایع خودروسازی، دوچرخه‌سازی، دکوراسیون داخلی منزل و اداری از جمله مبلمان، کابینت، دیوار، پارتیشن و…. پرمصرف‌ترین اصنافی هستند که از پیستوله برقی استفاده می‌کنند.

راهنمای استفاده از پیستوله برقی

راهنمای استفاده از پیستوله برقی

  • فاصله پیستوله با سطح کار مناسب باشد، فاصله کم باعث تراکم زیاد رنگ در سطح و شره کردن می‌شود و فاصله زیاد باعث پراکندگی رنگ و زبری سطح کار می‌شود. فاصله پیستوله از سطح کار متناسب با نوع و غلظت رنگ بین ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متر است.
  • حرکت پیستوله موازی سطح باشد و از راست به چپ و بر عکس با سرعت یکنواخت انجام شود. حرکت پیستوله رنگ را به‌صورت یکنواخت روی سطح نمی‌پاشد و این باعث می‌شود رنگ در جایی متراکم‌تر شود.
    به این نکته توجه کنید که هوا و رنگ به نسبت متعادل و متناسب مخلوط شوند.
  • در موقع پاشیدن رنگ همیشه از طرف خودتان (لبه‌ای که به شما نزدیک‌تر است) شروع به پاشیدن کنید تا گرد رنگ به‌طرف مقابل که رنگ نشده حرکت کند اگر از طرف مقابل بپاشید گرد رنگ روی کاری که رنگ‌کرده‌اید می‌نشیند و کار را زبر می‌کند.
  • برای کیفیت بهتر رنگ، دمای قطعه کار و رنگ باید مناسب باشند. دمای مناسب رنگ ۲۲ درجه سانتی‌گراد و دمای قطعه کار از ۲۲ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد توصیه می‌شود.
  • فشار هوای لازم جهت پودر کردن رنگ به جنس و غلظت رنگ بستگی دارد فشار هوای خیلی کم‌رنگ را کاملاً گرد نکرده و سطح رنگ شده چروک برمی‌دارد و فشار هوای زیاد سطح رنگ شده دانه می‌زند پیستوله باید طوری تنظیم شود که هوا و رنگ به یک نسبت متعادل مخلوط و از درپوش پیستوله خارج شوند.

پیستوله برقی چگونه کار می‌‌کند؟

همان‌طور که گفته شد، پیستوله برقی دستگاهی است که برای رنگ‌کردن محیط اطراف کاربردهای بسیاری دارد. این دستگاه در واقع یک اسپری است که در پوششی فلزی قرار گرفته و مقدار مشخصی از هوا را درون خود ذخیره کرده است. مکانیسم عملکرد آن به این شکل است:

  • پیستوله مقداری هوا در مخزن خود ذخیره می‌کند و از آن برای تبدیل‌کردن رنگ به ذرات پودری شکل بهره می‌گیرد.
  • پیستوله‌های برقی غالباً به یک تفنگ پاشش مجهز هستند که ذرات پودری شکل رنگ را در محیط پخش می‌کند.
  • این تفنگ انواع مختلفی دارد که رایج‌ترین آنها تفنگ اتوماتیک، بادی و دستی است.

نکات مهم برای خرید پیستوله برقی

  • قیمت پیستوله: در خرید هر وسیله‌ای قیمت می‌تواند نقش مهمی داشته باشد، ابتدا میزان بودجه موردنیاز برای خرید پیستوله را مشخص کنید، با این کار خودبه‌خود خیلی از محصولاتی که در محدوده قیمت موردنظر شما نیستند از انتخاب شما خارج می‌شوند.
  • نوع پیستوله: مشخص کنید، پیستوله را برای چه کاری می‌خواهید. اگر برای مصارف خانگی است بهتر است پیستوله برقی بخرید، اما اگر کار شما به‌گونه‌ای است که مدام می‌خواهید با آن رنگ‌آمیزی کنید بهتر است، پیستوله بادی بخرید.
  • مصرف انرژی: اگر برای شما مهم است که میزان برق کمتری مصرف کنید بهتر است به دنبال دستگاه‌هایی بروید که دارای برچسب انرژی پایینی هستند. برچسب انرژی از حرف A لاتین شروع شده و به حروف بالاتر ختم می‌شود. هرچه به حرف A نزدیک‌تر باشد مصرف انرژی کمتری دارد.
  • قدرت پاشش: قدرت تمامی وسایل الکترونیکی با واحد وات سنجیده می‌شود. هر چه میزان وات دستگاه شما بیشتر باشد، دستگاه شما قدرت بیشتری خواهد داشت.
  • جنس بدنه: به جنسی که دستگاه از آن ساخته می‌شود توجه کنید. بهتر است پیستوله‌ای بخرید که جنس آن فلزی باشد، زیرا طول عمر بیشتری دارند. همچنین برای تمیزکردن آن‌ها می‌توانید از هر ماده پاک‌کننده‌ای استفاده کنید.
  • طول سیم: به طول سیم دستگاه هم توجه کنید، اگر سیم خیلی کوتاه باشد، مجبور می‌شوید برای هر بار استفاده با خود سیم سیار داشته باشید.
  • گارانتی: توجه داشته باشید کالاهای دارای ضمانت از کیفیت بالایی برخوردار هستند. هیچ‌گاه یک شرکت جنس بی‌کیفیت خود را گارانتی نمی‌کند، زیرا انجام این کار جز ضرر چیزی برای شرکت نخواهد داشت. 
بهترین مارک پیستوله برقی کدام است؟

بهترین مارک پیستوله برقی کدام است؟

1- پیستوله مارک رونیکس

از ویژگی‌های جالب پیستوله برقی مارک رونیکس امکان باز و بسته‌شدن آسان قطعات برای تمیزکردن است. شما باید هرچند سال یک‌بار خانه خود را نقاشی کنید. دلیل این امر کثیف‌شدن یا ترک‌خوردگی دیوارها، سقف‌ها و مواردی ازاین‌دست است. شاید نقاشی خانه را جذاب نبینید. این ایده به دلیل بوی نامطبوع رنگ و انرژی زیادی است که باید برای نقاشی خانه اختصاص دهید. از طرف دیگر هزینه بالای پرداخت پیمانکار یا نقاش برای نقاشی چندان قابل‌قبول نیست. این باعث می‌شود که خودتان بخواهید خانه خود را نقاشی کنید؛ بنابراین برای این کار شما باید تجهیزات لازم را تهیه کنید.

استفاده از برس، غلتک و ابزار دستی در مصرف انرژی شما صرفه‌جویی می‌کند و ممکن است نتوانید کار خود را در سطح قابل‌قبولی انجام دهید. یکی از راه‌حل‌های موجود استفاده از پیستوله برقی مارک رونیکس است که کار شما را تسهیل می‌کند و کیفیت کار را افزایش می‌دهد. با پیستوله برقی مارک رونیکس می‌توانید هم در هزینه و هم در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید.

بهترین پیستوله رنگ‌پاش برقی مارک رونیکس

  • پیستوله برقی 130 وات رونیکس مدل 1313 
  • پیستوله برقی 350 وات رونیکس مدل  RH-1335
  • پیستوله برقی 650 وات رونیکس مدل  RH-1365
  • پیستوله برقی 110 وات رونیکس مدل  RH-1311

2- پیستوله برقی مارک کرون

پیستوله برقی مارک کرون بسیار کاربردی است. رنگ‌آمیزی سطوح با برس زمان زیادی می‌برد و نیاز به تجربه دارد، این مشکل هنگام کار روی سطوح بزرگ بیشتر آشکار می‌شود. برای راحتی و پیشرفت بیشتر می‌توانید از پیستوله برقی مارک کرون استفاده کنید. با کمک فشار زیاد، این ابزارها می‌توانند رنگ را به طور مساوی روی سطح پخش کنند و در مدت‌زمان کوتاهی این کار را انجام می‌دارند.

بهترین پیستوله رنگ‌پاش برقی مارک کرون

  • پیستوله برقی کرون مدل  CT 31013
  • پیستوله برقی کرون مدل  CT 31014 
  • پیستوله برقی کرون مدل CT 31012 

3- پیستوله برقی مارک محک

این شرکت در سال 1378 یک سیستم مدیریت کیفیت بر اساس سری ISO-9000 ایجاد کرد و بعد از یک سال موفق به دریافت گواهینامه ISO-9002 شد. اولین محصول این شرکت با نام محک به بازار عرضه شد، نمونه‌ای از ماشین سنگ سنباده بود. به دلیل موفقیت آن، تولید انواع ماشین‌های سنباده خیلی زود در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

بهترین پیستوله رنگ‌پاش برقی مارک محک

  • پیستوله برقی 750 وات محک مدل  ESG-800
  • پیستوله برقی 650 وات محک مدل  ESG-650
  • پیستوله برقی 400 وات محک مدل  ESG-400

4- پیستوله برقی مارک هیوندای

پیستوله برقی مارک هیوندای یکی از رایج‌ترین ابزارهای نقاشی امروزی است که برای پاشش رنگ روی انواع محیط‌ها استفاده می‌شود. این ابزارها به سه شکل بادی، بی‌سیم (شارژی) و برقی تولید می‌شود. برای استفاده از پیستوله برقی مارک هیوندای باید از برق استفاده کنید که میزان فشار هوای موردنیاز برای پیستوله برقی مارک هیوندای را تولید می‌کنند.

بهترین پیستوله رنگ‌پاش برقی مارک هیوندای

  • پیستوله برقی هیوندای مدل 510 SG
  • پیستوله برقی هیوندای مدل 425 SG
  • پیستوله برقی هیوندای مدل 425

برای تعمیرات پیستوله برقی به کجا مراجعه کنیم؟

برای این که مشکلات به وجود آمده در عملکرد پیستوله رنگ در مدت‌زمان کوتاهی شناسایی شوند، شما باید با خرابی‌های رایج این ابزار کمی آشنا باشید. به همین دلیل در ادامه رایج‌ترین اختلالات عملکردی پیستوله برقی را با شما آشنا می‌کنیم.

۱. پیستوله رنگ را اسپری نمی‌کند

این مشکل، اصلی‌ترین مشکلی است که افراد نسبتاً تازه‌کار با آن مواجه می‌شوند. علت بروز این مشکل عدم رعایت اصول نگهداری و استفاده از پیستوله بوده که نهایتاً به خارج‌نشدن رنگ از پیستوله منجر می‌شود. به‌عنوان‌مثال اگر افراد پس از استفاده از پیستوله، نسبت به تمیزکردن آن و پاک‌کردن ذرات رنگ از اجزا اقدام نکنند، به‌مرورزمان مسیر خروج رنگ مسدود شده و از خارج‌شدن رنگ جلوگیری می‌کند. به‌منظور رفع این مشکل شما باید روند تعمیر پیستوله رنگ را پشت سر گذاشته و ذرات رنگ را از تمامی اجزای تشکیل‌دهنده پیستوله پاک کنید.

فراموش نکنید که اجزای پیستوله ساختار بسیار ظریفی دارند و در حین کار با آن‌ها نباید این نکته را به‌هیچ‌عنوان نادیده بگیرید، زیرا احتمال آسیب‌دیدن این اجزا بر اثر ضربه و فشار وجود دارد. در این روند تمام اجزای پیستوله رنگ را از یکدیگر جدا کرده و هرکدام را به طور جداگانه از ذرات رنگ عاری کنید. پس از اتمام روند پاک‌سازی اجزا و در حین بستن مجدد، از واردکردن فشار و یا ضربه به آن‌ها خودداری کنید. همچنین در طول این روند حتماً از سالم‌بودن اجزا اطمینان حاصل کرده و سپس نسبت به بستن مجدد پیستوله اقدام کنید.

۲. از پیستوله رنگ می‌ریزد

زمانی که رنگ موجود در مخزن پیستوله نه به‌صورت اسپری بلکه با حالاتی دیگر از پیستوله خارج شود، احتمالاً یکی از اجزای پیستوله به‌صورت فیزیکی آسیب‌دیده است. از دلایلی که منجر به بروز این اختلال می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:

  • وجود اشکال در آب‌بندی پیستوله و یا نحوه اتصال اجزا به یکدیگر
  • آسیب‌دیدگی فیزیکی نازل پیستوله
  • وجود شکاف در دیوارهٔ نازل و ورود هوا به مخزن

درصورتی‌که عامل اول باعث بروز این اختلال شده باشد، با اصلاح اتصالات ناصحیح و یا آب‌بندی پیستوله مشکل شما رفع خواهد شد. اما اگر ۲ عامل دیگر علت خرابی پیستوله رنگ شما باشند، تنها با تعویض قطعات موردنظر اشکال موجود در عملکرد پیستوله از بین خواهد رفت. فرسودگی و استهلاک پیستوله گاهی به آب‌بندی این ابزار آسیب وارد کرده که به بروز اختلالات مختلفی در پیستوله منجر می‌شود.

برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی شما باید شرایط اجزای تشکیل‌دهنده پیستوله رنگ خود را در فواصل زمانی معینی بررسی کنید تا در صورت وجود هرگونه اختلال، دراسرع‌وقت تدابیر لازم برای رفع آن در نظر گرفته شود. همچنین توجه داشته باشید که اگر در حین کار با پیستوله و به طور ناگهانی با چنین مشکلی روبه‌رو شدید، در سریع‌ترین زمان ممکن رنگ‌آمیزی را متوقف کرده و نسبت به رفع مشکل اقدام کنید.

۳. هوا پس از رها کردن ماشه به بیرون آمدن ادامه می‌دهد

2 مورد که بیشترین تأثیر را در بروز این مشکل دارند، عبارت است از:

  • ورود ذرات رنگ به ساختار دریچه هوا
  • خوردگی، اکسیدشدن فنر پیستوله و اجزای مرتبط با آن

هرکدام از عوامل ذکر شده قابلیت ایجاد چنین مشکلی را در عملکرد پیستوله دارند و شما باید در این شرایط پیستوله رنگ خود را به‌دقت بررسی کرده تا هرگونه اختلالی را اصلاح کنید. همچنین اگر از یک کمپرسور قدرتمند در روند رنگ‌آمیزی استفاده می‌کنید، توجه داشته باشید که در این شرایط تغییرات دمایی ایجاد شده در ساختار پیستوله می‌تواند پس از رهاکردن ماشه باعث خارج‌شدن هوا از پیستوله شود.

مشکلات مرتبط با دریچه هوای پیستوله معمولاً پس از جداکردن و نظافت کامل این بخش برطرف می‌شوند. درصورتی‌که علت بروز مشکل اکسیدشدن فنر و دیگر اجزای مرتبط بود، صرفاً با تعویض و یا ازبین‌بردن خوردگی این قطعات مشکل موجود در عملکرد پیستوله برطرف شده و راهکار دیگری پیش روی شما نیست.

۴. جهت اسپری رنگ از محور مرکزی منحرف شده است

عواملی که باعث بروز این مشکل می‌شوند عبارت‌اند از:

  • واردشدن ضربه به پیستوله مانند افتادن
  • واردشدن فشار به اجزای مرتبط در حین نظافت و …

ازآنجایی‌که سوزن پیستوله معمولاً از آلیاژهای نسبتاً منعطف ساخته می‌شود، ایجاد انحراف و خارج‌شدن آن از حالت تراز بسیار رایج است. البته با این که ترازکردن مجدد این بخش روند سختی در نظر گرفته نمی‌شود؛ اما انجام این روند به افراد بی‌تجربه توصیه نمی‌شود؛ زیرا کوچک‌ترین اشتباهی در این روند، شما را از رسیدن به نتیجه دلخواهتان بازمی‌دارد؛ بنابراین بهتر است رفع این مشکل را به افراد دارای صلاحیت سپرده تا در انتها بهترین نتیجه برای شما حاصل شود.

پیستوله برقی بهتر است یا بادی؟

پیستوله برقی بهتر است یا بادی؟

رنگ‌آمیزی با پیستوله بادی یک تکنیک نقاشی محسوب می‌شود، پیستوله‌های بادی به علت داشتن افزايش دقت با تنظیمات مختلف، پاشش يكنواخت، وزن سبک‌تر، اندازه کوچک‌تر و نيز افزايش عمر بیشتر نسبت به پیستوله برقی پرطرف‌دارتر هستند. سوزن و نازل اکثر پیستوله‌های بادی از جنس استیل ضدزنگ ساخته می‌شود و کاربر می‌تواند سایز سوزن و نازل را نسبت به ویسکوزیته مایع و نوع پاشش در پیستوله بادی مشخص کند. یکی ديگر از خصوصيات مهم پیستوله بادی داشتن تنظیمات مختلف است که بیشتر شامل سه تنظيم برای نوع پاشش، عرض پاشش و کنترل فشار هوا است این تنظیمات تأثیر بسیار زیادی در کیفیت پاشش دارد.

در واقع پیستوله برقی به‌عنوان جایگزین پیستوله بادی در شرایط خاص طراحی و ساخته شده است. پیستوله برقی قرار نیست قابلیت فنی فراتر از پیستوله بادی داشته باشد؛ بلکه برای موقعیت‌هایی می‌توانید از آن استفاده کنید که امکان به‌کارگیری از پیستوله بادی وجود ندارد.

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که پیستوله برقی بخرم یا پیستوله بادی؟ پاسخ به این سال خیلی ساده است. شما باید باتوجه‌به نیاز خودتان پیستوله مناسب را انتخاب کنید. برای مصارف خانگی و سبک که نیاز به‌دقت زیادی ندارند، بهتر است پیستوله برقی بخرید. اگر شغل شما نقاشی ساختمان و خودرو است و مدام مجبور به استفاده از این وسیله هستید پیستوله بادی بهتر است؛ زیرا علاوه بر طول عمر طولانی می‌توانید با فشار باد موردنظر به‌صورت حرفه‌ای با آن رنگ‌آمیزی کنید.

منبع: پیستوله رنگ پاش چیست؟ – بررسی انواع، کاربرد و مزیت‌ها

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *